isabellaknutsson

Kladdkaksmuffins glutenfria

Dessa glutenfria kladdkaksmuffinsen var super GODA! Dom smakar precis som "vanliga" och det är inte så stor skillnad på mitt recept med vanligt mjöl som dessa glutenfria.
Jag valde att toppa med grädde och hallon, så gott!
Aiden fyller ju år nästa vecka och jag tänkte mig en tårta med kladdkaksbottnar och grädde, och det får bli den glutenfria för sakens skull.

175 gram smör eller margarin
2 ägg
3 dl socker
4 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 1/2 dl mjölmix

Ugn 200 grader.
Smält smöret, vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst, blanda i resten av ingredienserna och häll i en stor form för hel kladdkaka eller i muffinsformar, aluminium eller papper, jag tog aluminium för kladdkaksmuffins plattar ut sig i pappersformar. Ställ in i ugn ca 15-20 minuter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats