Glutenfri daimcheesecake
Denna cheesecake blev väldigt omtyckt här hemma, alla ville ha mer och alla satt och tjafsade om vem som fick mest, haha!

Vad du behöver
3 äggulor
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 msk sirap
200 g Philadelphia ost
4 dl grädde
3 äggvitor
2 dubbeldaim
Vispa grädden för sig.
Blanda ihop äggulor, socker, vaniljsocker, sirap och Philadelphia ost i en egen skål.
Vispa äggvitor för sig till ett hårt skum.
Hacka daimen.
Blanda ihop innehållet i skålarna i en gemensam skål, tillsätt daimen.
Häll i form med avtagbara kanter och ställ i frys minst 4 timmar innan servering.
Jag pyntade ju med jordgubbar och grädde på den ena och det var super gott, vill man inte ha jordgubbar så funkar väl alla bär och frukter om så skulle vara 🙂
såg riktigt gott ut