isabellaknutsson

Trög morgon, mysig bebis!

Nu är vi hemkomna från en härlig promenad i det fina vädret.
Våran dag har varit helt okej, morgonen var lite trög faktiskt, Aiden fick sin favorit från Ella's kitchen – morgonmums med banan – och när den tog slut blev han tokig och blev jätte arg – hahah – men vi satt och lekte i soffan en stund så han lugna ner sig efter en stund blev lillpluttis trött så han fick sova en stund och när han vaknade igen så var han riktig gosebebis, vi låg i soffan och tittade på reprisen av Let's dance och sen har dagen rullat på som vanligt, med disk, städ, blöjbyten, osv osv.
Vi har haft en del besök idag också, först kom Nathalie världens bästa vän, vi satt mest ute på balkongen och pratade men självklart busade och gosade hon med sin gudson. Strax innan Nathalie åkte så kom svägerskan hit, Pontus äldsta lillasyster, hon fick busa lite med brorsonen innan han skulle sova en stund. Sen satt vi ute på balkongen och pratade också, och Pontus kom emellanåt annars så satt han inne vid datan troligen..

Aiden ska läggas om en stund så det blir lite städ och disk här – om det orkas med – annars så tar jag en dusch, slänger på en film och myser med min man.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats