isabellaknutsson

till bb-väskan

lite utav innehållet till bb-väskan är klart, jag beställde lite ifrån H&M som jag ska packa iordning framöver. skönt att ha det klart så fort som möjligt ändå, samtidigt som man inte vet och det är 50/50 att jag går över tiden så känns det ändå bra att ha det klart ifall att lill*n får för sig att titta ut tidigare.

stilren enkel väska, den var dock ganska liten så jag måste ha en till väska men det fixar sig och jag får helt enkelt ha två med mig.

super mysig och gosig morgonrock, det saknade jag på BB med Aiden faktiskt. skönt att ha om man ska upp på toa och inte vill gå omkring i underkläderna.

beställde två av dessa linnen ni ser ovan, ganska slappa och mjuka så jag tror att dom kommer vara bra den första tiden.

en grå kofta, dock sticktes och kliade den så dessvärre får den skickas tillbaka.
jag älskar ju den modellen men jag klarar verkligen inte av det där stickandet och kliandet, jag får panik!

strumpor, jag ska ju ha med mig innetofflor till BB men när jag går ut så behövs ju strumpor i skorna så det fick bli också.

inget ovan är ju onödiga köp då dom kommer till användning oavsett, men anledningen till att jag valt att köpa extra och låta det ligga i väskan tills efter BB är ju för att jag glömde så mycket när jag fick Aiden och jag vill inte stå utan en massa denna gången också.

tidigare i veckan köpte jag också tandkräm och tandborste som nu också ligger i necessären (något utav det viktigaste typ och det glömde jag när jag åkte in med Aiden)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats