isabellaknutsson

Tankar under graviditeten

Under tiden jag var gravid med Jesseline hade jag en massa tankar och funderingar kring min roll som mamma, några exempel är "är jag elak mot Aiden", "skulle jag inte väntat lite så Aiden hade fått mer tid med mig" och den läskigaste tanken var "kommer jag älska Jesseline lika mycket som Aiden", hur galet är det inte egentligen att man tänker så??
Jag började älska Jesseline redan i magen och för mig var hon självklar, hon skulle finnas hos oss, men under sena kvällen när Aiden vaknade, hostade och var sjuk så kom dessa läskiga tankar, han behövde sin mamma och jag skulle "boka" upp mig på någon annan helt plötsligt..
Usch, tankarna fick mig att må dåligt där och då MEN jag kan säga att jag var enormt löjlig! Jag förstår inte ens att jag tänkte så, idag kan jag nästan skratta åt mitt tänkande, självklart älskar jag Jesseline lika mycket som Aiden och jag känner mig inte alls elak emot Aiden och jag och Aiden får fortfarande väldigt mycket tid tillsammans även om Jesseline är hos oss nu.
När vi är ute och promenerar så pratar vi mycket, ibland stannar vi och fikar på en parkbänk (Jesseline sover ju nästan alltid i vagnen), när Jesseline sover så passar vi alltid på att leka och busa, gosa, kramas och pussas.
När Jesseline är vaken så får han också vara med om han vill, han brukar vara med när vi byter blöja och ammar, oftast ammar vi i köket och då brukar Aiden sitta bredvid på en stol och vi pratar lite och skrattar, ibland får även Aiden hålla, pussa och krama sina lillasyster och glädjen och stoltheten han utstrålar är obeskrivlig, jag blir så rörd! Ibland sitter vi också på golvet och leker, Jesseline sitter i mitt knä och Aiden mitt emot eller även han vill sitta i knät.
Bästa jag vet är att ha mina barn nära mig, då känner jag mig extra lycklig!

Ett fint men ganska misslyckat försök till familjefoto, Aiden ville inte vara med och Jesseline var trött..
Men det sådana vi är, oplanerade och smått spontana i vardagen iallafall.

Och här rockade vi sockorna alla 3!
Mitt liv är komplett med mina 2 barn och allt blir så mycket roligare när vi gör det tillsammans!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats