isabellaknutsson

stark i nacken

åh vad jag älskar min son! han är den bästa som finns!
han har börjat bli så otroligt stark i nacken för att vara så liten 🙂 jag är riktigt stolt mamma!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Mm gjorde. Också så på ngn annan, bra att du låter inte vem som helst hålla i han , ska köpa handsprit imorn och säga att han föddes 2 veckor för tidigt vilket gör att han är känslig. Folk är ju sjuk som tror att man vill att dem ska röra ens barn. Är ju med i amningsgruppen fick fnatt när en annan mamma hade en dotter med infektioner o folk rörde vid hennes barn!

  2. Anonym

    Ja precis. Jo det gör jag med! När jag var gravid så sa jag alltid till när någon skulle komma fram och känna, en gång slog jag till en äldre dams hand av reflex.. Men nu när han är född är det ingen främmande människa som kommer fram i affären, det är bara dom jag känner som kommer fram. Sen så låter jag inte vem som helst hålla i honom, det är mest jag faktiskt. Men ssjälvklart så.får dom i familjen också hålla. Det bästa rådet jag kan ge dig är att säga ifrån, tycker du inte.något är lämpligt eller.passande för dig så säg det.

  3. Anonym

    Mm bra då kan han gå från dem som vill röra vid han, stör mig på folk som rör min son utan att fråga, vet ej vad dem kan ha haft sina händer men det är inte ok ! Varken röra vid min mage eller det, har du råd på hur man kan undvika sånt?

stats