SOM MÅNGA REDAN VET... | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

SOM MÅNGA REDAN VET…

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, fick lite ångest nu när jag kikade in och såg att jag inte uppdaterat sedan PÅSK (!!!), men jag har faktiskt varit ganska upptagen, jag har jobbat massor, så har jag ju mina små och ett hem att sköta. Hur som helst jag har jobbat i skolan och fått vara med ett gäng fina killar i nian. Och nu i veckan har jag fått vara hos små barn på förskolan, bästa med att vara timvikarie är ju att man får vara på olika ställen och får prova på så mycket, men det negativa är att man inte vet hur länge man får vara kvar och man fäster sig ganska snabbt..

Men jag har också (som många redan vet) hittat en fantastisk kille, han är underbar mot mig och barnen och barnen är helt fäst vid honom, varje morgon frågar Aiden vart han är och oftast har han redan åkt till jobbet innan barnen vaknar och då blir Aiden ledsen, när T är hemma så existerar inte jag typ, haha!

IMG_8720

Mina finaste för några dagar sedan ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Annons
stats