isabellaknutsson

september&oktober dop

Som jag fixade och grejade med allt inför dopet, jag gjorde inbjudningskorten nästintill helt själv, jag vek korten, klippte och klistrade.
Boken hittade jag på en sida på internet och tyckte att den var jätte fin och jag ville ju ha en liten minnesbok till Aiden så han själv kan sitta och titta i.
All dekoration gjorde jag själv, bakningen gjorde jag och mamma tillsammans och tårtorna gjorde mamma och Moa. Det var mycket som skulle göras inför Aidens stora dag, jag pysslade och hade mig dagarna i ända. det otroligt fina presentbordet gjorde jag i ordning själv, det var från början ett furubord från Ikea min pappa hade med sig när han och mamma flyttade ihop, jag slipade och målade det, sedan sydde jag om en gammal gardin och så gjorde jag rosetterna i sidenband.

Allt jag gjorde för min son var värt varje minut och jag blev så otroligt nöjd och det roligaste utav allt var att jag fick en massa beröm om hur fint jag gjort det och det gjorde mig jätte glad verkligen!
Jag köpte bara material och sedan gjorde jag saker utav det och det tycker jag är jätte kul faktiskt, men det gäller ju att man är kreativ!

Och dopklänningen Aiden hade är den jag döptes i och några utav mostrarna och morbröderna till Aiden också, en familjegrej helt enkelt! Kan ju säga att jag garanterat kommer döpa alla mina barn i den, för fin är den.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats