isabellaknutsson

september&oktober

detta var två månader med mycket stress och planering inför dopet.Men dopet och planeringen får komma i ett eget inlägg för annars blir detta jätte långt!

under dessa månader gjorde vi mycket för första gången, Aiden sov för första gången i sin säng en hel natt förutom matpauser, han fick gröt för första gången, vi var hos hans gudmor Nathalie och åt middag för första gången, och så gjorde vi hand och fotavtryck i hans böcker. första vaccinationerna togs och jag fick rösta för allra första gången.

Aiden fick också mycket fina saker, bland annat sina första converse! Han har dock använt dom en gång bara men det är ett fint minne att ha framöver.

För min del då, efter förlossningen så rasade jag i vikt och mycket är tck vare amningen men det var först under dessa månader jag insåg hur liten jag blivit, jag fick en enorm chock när jag såg de bilderna nedan..

förövrigt var denna tid väldigt rolig med tanke på att Aiden fick börja med gröt och han kom mer och mer ifrån spädbarnstiden och blev mera ”självständig”, dock sitter inte det kvar.. Han kunde roa sig själv ganska mycket men ville gärna få uppmärksamhet då och då men nu vill han ha det hela tiden.
och självklart, en hel del mys och kärlek!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats