isabellaknutsson

sammanfattning av mitt 2014, frågor&svar

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Det finns nog en del som är helt nytt, men absolut något jag aldrig gjort som jag gjort 2014 är föda barn och amma.

Genomdrev du någon stor förändring?
Ja herregud, att bli mamma är en enorm förändring! Jag har blivit en helt ny människa, jag ser annorlunda på saker och ting och prioriterar helt annat så ja hela jag blev en total förändring!

Vilket datum från 2014 kommer du alltid att minnas?
28 juni, då min älskade son kom till världen den absolut bästa dagen i mitt liv. Även 7 juli kommer jag minnas just för att det var då Aiden var beräknad.

Största framgång på det privata livet?
Familjen, jag och Aiden har fått in enkla rutiner när det gäller mat och sömn vilket jag tycker är en framgång. Jag är överlycklig för att jag och Aiden är ett sådant grymt team!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Väldigt mycket gjorde mig riktigt glad och det mesta är kring Aiden, första gången jag fick se honom, hålla honom, pussa på honom, första gången han log, första gången han skratta, första gången han rullade över från mage till rygg och tvärt om, första tanden och andra tanden. Ja en massa saker har gjort mig riktigt glad.
Något som också gjort mig väldigt glad är att jag vet min plats i livet nu och jag tvekar inte det minsta, jag är en duktig mamma och det är något jag får höra jätte ofta och det gör mig riktigt glad!

Bästa köpet?
Oj, ja vad kan det vara? Aidens barnvagn skulle jag nog säga.

Något du önskade dig och fick?
En underbar och frisk son.

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Jag fyller år på tisdag men tanken är att vi inte ska ha något speciellt då utan jag har bjudit hem några till lördagen istället.

Finns det något/någon som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Pontus. Aiden har gjort mitt år till det bästa någonsin men jag tror att det möjligtvis hade kunnat bli bättre med Pontus här också.

Vad fick dig att må bra?
AIDEN!

Vem saknade du?
Min älskling så klart och min bästa morfar!

Mest stolt över?
Aiden i första hand, för att han är så otroligt duktig! Och självklart mig själv, jag är otroligt stolt över mig själv för att jag är så grym i mammarollen och jag har hittat min mening i livet!

Högsta önskan just nu?
Ett fortsatt bra år och att Aiden börjar ta sig framåt på golvet. Gången får vänta ett tag (om han inte är som mamma då vill säga) och även pratet, visst hade det inte varit fel ifall han säger mamma men det kommer när det kommer.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats