isabellaknutsson

One tree hill, Haley&Nathan

jag lovade ju inlägg om mina favorit serien men med tanke på att jag varit ute och handlat under helgen så har jag inte riktigt hunnit med. Men jag tänkte iallafall börja nu och jag börjar med One Tree Hill och paret är Haley och Nathan. Detta är mitt favorit par i hela serien dom inspirerar mig till att följa mina drömmar och mål här i livet!

Haley och Nahan gifter sig som 16 åringar och får en son med namn Jamie strax därefter. Jag tror att de flesta har sett OTH faktiskt, det är en känd serie och jag älskar den så jag tänkte inte gå in på detaljer riktigt utan mera berätta om mina favorit scener osv. På bilderna ser ni ju själva, deras två bröllop, först när dom får sonen Jamie och sedan dottern Lydia och de sista bilderna är en hjärtkrossande period i serien, Nathan försvinner när han är på väg hem och ingen vet något. Haley blir helt förstörd och det blev jag med, herregud som jag grät under dom avsnitten! 

Till sist hittar ni två filmer från youtube.
1. En omgjord version av ett samtal Haley gör till Nathan med massa scener från Haleys försök att hitta Nathan.
2. Haley får veta att Nathan är tillbaka och han är på sjukhuset och man ser vilken stress och panik hon har och hon vet inte riktigt vart hon ska ta vägen och till sist ser dom varandra på sjukhuset! åh den scenen är så gullig så jag bara gråter av att titta på den..!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    förstår dig, det gör jag med! dom är så fina tillsammans och jag älskar det paret mest för att dom är så inspirerande och trots alla hinder osv dom får så klarar dom allt tillsammans ändå!

  2. crazypinkmom

    Älskar den serien! Mitt favoriter är också Haley och Nate

    Kan inte kommentera om jag skriver in min bloggadress. Gäller på alla nouw bloggar. crazypinkmom.wordpress.com

stats