isabellaknutsson

One tree hill

en av alla mina favorit serier är One tree hill, det är en serie som till en början handlar om tonåringar, skola, basket och kärlek. Serien utspelar sig i en liten ”by” som heter Tree Hill och vi får följa 5 ungdomar i deras uppväxt, dock ingen reality. Dessa 5 ungdomar har olika mål och drömmar i livet, 2 killar som heter Nathan och Lucas med drömmar att komma långt inom basket spelet, dessa två är bröder samma pappa men inte samma mamma. Nathan har växt upp med pappa och mamma och Lucas med mamma och sin farbror. 3 tjejer och vi börjar med Haley som vill satsa på en musik karriär samt läraryrket, Haley får man inte veta så mycket om just med familjerelationer osv. Peyton älskar musik och vill gärna starta ett eget skivbolag, Peyton är adopterad och får veta om sin biologiska mamma ganska långt in i serien. Och till sist Brooke som brinner för mode och drömmer om ett eget företag och bli en känd mode designer. Brookes mamma och pappa är tillsammans men man får inte riktigt se dom i början, hennes mamma kommer in i serien i säsong 5 och hennes pappa i de sista säsongerna.
Det är många, många fler som är med i denna serien men jag tänkte mest satsa på de yngre och dom som är med mest.
Och dom som jag satsar mest på är de 5 personer som är på de översta bilderna. Det som fått mig att titta på OTH är just alla olika drömmar, man får en hel del idéer osv. Jag blir väldigt inspirerad och när jag ser denna serien så blir jag taggad till att följa mina drömmar precis som dom gör.

Jag tänkte skriva lite om paren osv och mina favorit scener och första paret blir Haley och Nathan och det kommer upp alldeles strax. 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats