isabellaknutsson

november&december

november och december var ganska stressiga månader då alla julklappar skulle bli klara och även julstädning och pyntning osv. Ja, vem har det egentligen inte stressigt vid denna tiden?

Iallafall under november månad fick Aiden både första och andra tanden, första kom 20 november och andra 29 november. jag fick inslaget de första julklapparna, första advent, första gången Aiden hade skjorta och första gången han fick äta dessertpuré. Även första advent fick Aiden vara med på för första gången.
I början av december fick han sin andra vaccination och en lätt förkylning. Jag fick också mitt schema för att börja skolan i januari, himla trevligt!
Lucia, då var Aiden klädd till tomte. Jag fick kläderna av mamma som hon haft till någon av småttingarna här hemma, vet inte vem bara men det är väl skit samma. Det passade och han var en jätte söt tomte det är det viktigaste!
Och så kom julafton, Aidens första jul! Det var verkligen något speciellt, även om han inte kommer komma ihåg det så gör ju jag det och för mig var det väldigt speciellt. Och några dagar innan jul fick vi också ett fint julkort av pappa Pontus, något alldeles speciellt! 

Ca 150 julklappar låg under granen och så mycket tid man spenderat på att köpa och slå in alla och på 3 sekunder var alla papper sönder rivna typ.. hahah!
Både jag och Aiden fick en massa fint från familjen, det var inte länge sedan det visades i bloggen men här kommer det igen. 

Där har vi nästan hela året, inte riktigt för nyår fattas men det kommer ju senare!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats