isabellaknutsson

mottagning av paket, massa lek och bus, nya ord.

äntligen kväll!
idag och igår har jag haft så himla ont i ryggen så jag inte vetat vart jag ska vägen riktigt så jag har längtat enormt efter kvällen så jag inte behöver bära och jaga min son och dessutom får jag chansen till att lägga mig ner för att slippa trycket.

Nu ligger jag iallafall uppe i soffan och tittar på serien ”The Originals”
dagen började med besök hos mvc följt av provtagning, däremot så slapp jag sticket i armen, ett i fingret funkade utmärkt då jag redan kände mig yr och konstig i kroppen. när jag blev klar inne på vårdcentralen och skulle hemåt igen ringde leverantören från DHL och sa att han strax var utanför så jag skyndade mig hem och tog emot 3 stora paket från trademax.
och senare i eftermiddags så fick jag ännu ett paket från Lindex.
vad alla paket innehåller kommer jag självklart visa er framöver, så håll utkik!

fina Lindex paketet, ett riktigt bra köp som jag är mer än nöjd med.

förutom paket mottagning så har jag lekt och busat med Aiden hela dagen, som vi har skrattat, vi har ju börjat med att jaga varandra och skrattet är svårt att hålla inne!

Aiden har också lärt sig en massa nya ord under helgen, så nu tränar vi för att få dom att sitta ordentligt, de nya orden är ”buse”, ”bebis”, ”pizza”, ”tja” och några fler ord men nu står det helt stilla, haha!

förresten, Stina är hemma för gott nu och ska inte tillbaka till min faster mera, så roligt!  alla barnen blev överlyckliga och tjoade.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats