isabellaknutsson

MIDSOMMAR

Vår midsommar var jätte härlig, på morgonen så fixades det med mat och dukning, påklädning av barn och vuxna i lugn och ro, vi åt midsommar lunch runt 13 tiden och jordgubbar och grädde till efterrätt.
Våra gäster kom efter 16 någon gång och då åt vi middag ihop med dom, så spelade vi kubb och kastade gris, och så blev det lite grillning och massa prat. Vi hade det jätte trevligt och roligt, jag höll mig helt nykter som vanligt, även om vi tagit till med lite gröt så ammar jag ändå väldigt mycket.
Strax innan tolv så åkte våra gäster och jag och Jesseline gick upp och la oss, hon låg redan uppe i sin säng men hon vaknade och fick komma över till mig och det hann bli ett halvt avsnitt av en serie innan jag somnade, hahah

Dukningen, min mammas verk. Fint och midsomrigt.

Jag körde enkel sminkning, krans från Madlady och hår mest i tofs men tyckte det var finare utsläppt till bild iallafall.
Min klänning är från Chiara Forthi, samma som jag hade på Jesselines dop, tänkte haft en vit men det blev ALLDELES för varmt!

Och jordgubbar, grädde och massa socker, bästa med midsommar är ju ändå det, haha 😉
Så länge jag kan minnas så har vi haft helt ovispad grädde till jordgubbarna och jag tycker det är godast så, hur har ni eran grädde på midsommar (om ni har grädde så klart) ovispad eller vispad?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats