isabellaknutsson

mest nödvändiga inför bebis ankomst.

det är en hel del frågetecken vad gäller grejer till bebis, vad ska man köpa hem osv? Jag tänkte göra ett inlägg med det mest nödvändiga jag hade hemma när Aiden föddes.

1. en självklarthet är ju kläder i storlekarna 50-56, och då hade jag massa bodys, byxor, strumpor, mössor. Något annat jag inte fick nog av var filtar, jag köpte en hel del filtar och det gick åt och det är inget jag ångrar! Alla filtar kom till användning, en bebis spyr oftast och då är det bra att ha många möjligheter!

2. BABYSITTER!! Den var fantastisk, dock så var inte Aiden överdrivet förtjust i att ligga i babysittern då jag ammade så ville han hellre ligga vid bröstet och snutta. Men många gånger gick det och Aiden kunde ligga och sova i babysittern och även leka och då fick jag båda händerna fria till annat.

3. barnvagnen, som jag älskade den och vagnen var min bästa vän, Aiden älskade att ligga och sova i sin vagn och den var min bästa avlastning.
Vagnen jag hade till Aiden var en Turran Silver och det var den finaste vagnen och mest behagliga att köra!

4. Babyvårdsprodukter, vid bad, röd rumpa, skorv.
Jag hade hemma milt schampo, baby olja, mild baby bodylotion och zinksalva allt från natusan. Dessutom så hade jag en massa annat också, så som en salva för skorv, salva och puder för röd rumpa, en gel för tandsprickning, alvedon och en massa massa mer!

5. Blöjor i storlek 1, baby newborn soft. Men det förstår väl alla? 

6. Själva badbaljan är också bra att ha hemma, ifall bebis spyr ofta och mycket så blir det mycket badande.

7 och 8. åkpåse och overall, jag fick ju Aiden i juni så det var ju mitt i sommaren så jag hade inte detta hemma till en början, men J kommer ju i januari alltså mitt i vintern så denna gången har jag köpt hem en overall och har funderingar på att köpa en ny åkpåse.
Åkpåsen på bilden är från Petite Cheire och är hämtad från Jollyroom, ingen jag har hemma. Och overallen fick Aiden av mormor och morfar från H&M.

9. När bebis blir lite äldre så är det bra med ett babygym, jag köpte mitt när Aiden var ungefär en månad och han fick ligga i det på rygg ganska tidigt i sängen men bara på morgonen när jag tog på mig kläder och plockade undan lite. Babygymmet är bra för att aktivera din bebis och låta den träna nacke, armar och ben.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats