isabellaknutsson

Jesselines doppresenter

Jesseline fick SÅ mycket fina presenter på dopet och jag blev jätte glad för alltihop.

Det ovan fick hon av mig och Aiden, minnesskåpet är med de första plaggen, mössan hon fick på BB, bandet och nappen.
Klossarna är inte alla, det finns fyra till men två är bilder på henne och de andra är vikt och längd.
Skyddsängeln Melissa fick hon också.

Ifrån moster och gudmor Sophie fick hon dessa fina änglar och alla har en egen mening.
Den lila är ”angel of hope”
Den grön/gula är ”angel of courage”
Den rosa är ”angel of Love”
Den blåa är ”guardian angel”

Mormor, morfar, mostrar och morbröder gav änglarna ovan. Hon fick en till sak men den kommer i ett eget inlägg.

Utav bästa Denize fick hon detta jätte söta och fina armbandet.

Gudmor Ida gav ett fint halsband som hon kan ha när hon blir äldre, en fin ram (har den blåa till Aiden så sa till Ida att jag önskade mig den rosa till Jesseline) och en söt snutte.

Min faster med familj hade med sig denna fina ram.

Min kusin Caroline med familj hade gjort något extra speciellt och jag blev jätte glad, dom köpte en filt med Jesselines födelsedatum, vikt, längd, klockslag och stjärntecken, SÅ himla fint!

Utav min morbror med familj fick hon ett rosa blockljus och ett fint halsband.

Och utav min mammas kusin och man fick hon denna otroligt fina tavlan, även här med vikt, längd och klockslag, den är handgjord av min mammas kusin och även ramen är specialgjord utav hennes man, när jag öppnade denna visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta liksom det var en alldeles speciell present till min lilla flicka.
Och ”My first puppy” super söt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag var nog lite för otålig när jag var 14. ADHD, kunde inte sitta still & göra det som krävdes första dagen, tyckte allting gick så otroligt långsamt ? Haha. Hade kanske vart andra puckar idag dock!

  2. Anonym

    Jag konfirmerade mig och det ångrar jag inte, det var en jätte rolig grej faktiskt och jag vill gärna att mina barn gör det också om dom vill ? precis! Jag hade inte velat döpa mig under konfirmationstiden och jag tror inte det hade varit något intresse för mina barn heller, kram ?

  3. Anonym

    Oja det har du rätt i. Så har mina tankar gått en del med. Jag konfirmera mig aldrig, men jag hade lätt kunnat göra det om jag själv hade velat. Man vill ju kunna ha valmöjligheten själv, blir nog lite bökigt & jobbigt om man måste döpa sig i tonåren ? Inget jag själv skulle uppskattat i alla fall hehe. ? Kram

  4. Anonym

    Tycker jag låter bra ? man behöver ju inte slå på extra stort och göra en mega grej av det utan hålla det enkelt är också fint ? ja precis, jag tänker ju som så att det underlättar för mina små om dom vill konfirmera sig senare i livet och att dom fick en väldigt speciell och fin dag som dom har bilder på ??

  5. Anonym

    Det låter ju helt OK. Hade eventuellt tänkt ha mina föräldrar & svärföräldrar med tillhörande syskon samt utvald gudmor & gudfar. ? För barnets skull att få välja vad den själv vill göra med det i livet senare skulle väl vara den motiverande faktor till dop, annars tror jag inte det spelar mig jätte stor roll. ?

  6. Anonym

    Okej, båda mina är döpta och jag ångrar det inte, jag har ju gjort allt i pyssel och pynt väg helt själv och jag tycker det är väldigt mysigt. Jag hade ju mina närmaste vänner och släkt på dopet och det var alldeles lagom.
    Haha nej det förstår jag ??

  7. Anonym

    Inte bestämt mig riktigt för om mitt egna barn ska döpas än. I sådana fall blir det nog en privat sammankomst på hemmafronten. Men då tackar jag inte nej till sådana här presenter ? Haha.

  8. Anonym

    Åh så fina presenter! Totalt kär i klädtavlan och kuberna!
    Alla är självklart fantastiskt fina, men dom gick rakt in i hjärtat på mig ?

stats