jag älskar Aidens barnvagn! | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

jag älskar Aidens barnvagn!

jag är så nöjd med Aidens barnvagn! den är riktigt snygg tycker jag själv och många andra, den är skön och behaglig att köra, den har stora snygga hjul och så har den en ordentlig korg under, de flesta barnvagnar idag har ju en tygkorg under men min är i stål. den har skötväska och även en annan liten väska som man kan lägga alla vagntillbehör så som myggnät, regnskydd etc. utan att det tar massa plats i skötväskan 🙂
ett annat plus är ju att jag kan sätta på bilbarnstolen på ställningen så ska vi iväg och handla så behöver jag inte ha med liggdelen 🙂 sparar massa plats i bilen med andra ord.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats