isabellaknutsson

Ingen brasa

Godkväll!
Det blev lite ändrade planer här under dagen, pappas morbror och sambo kom iallafall och grillning blev det, vi hade en trevlig stund, efter en stund kom också min faster, hennes son och väninna, dom satt mest ute på altanen och jag inne med barnen så det blev inte mycket prat med dom tråkigt nog. Men det kommer säkert fler tillfällen.
Det blev ingen brasa för vår del, den började inte förrän 21 och jag ville inte dra ut barnen såpass sent plus att det skulle komma regn enligt min väder app.
Hur som helst så sover Aiden efter massa bus med mamma, morbror och gudfar Oliver och Denize. Jesseline ligger och snuttar på bröstet och sover, hon är seg på att släpp trots att hon sover..

Stora killen som snart fyller 2 år! Kanske inte snart men det är 59 dagar kvar och det går fort, slog in några utav hans presenter idag, beställde hem rött presentpapper, gult sidenband och vitt organzaband, blixten inspirerat 😉 visar bilder inom kort. Känns ändå lite roligt för när dopet är klart så ska jag börja planera inför Aidens kalas. Haha
Aiden fick matcha mamma och mormor med Converse idag och mamma, mormor och lillasyster med marinblå jacka 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats