HUR GÅR DET MED AMNINGEN? | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

HUR GÅR DET MED AMNINGEN?

Ja, det går bra, vi ammar knappt alls längre, max 2 gånger per dag, en gång på morgonen och ibland någon gång under dagen. Jag har ju själv märkt att det jag har i brösten inte alls mättar min lilla tjej, vi kunde amma i 30 minuter och 5 minuter efter var hon hungrig och åt en portion med gröt så det kändes lite onödigt att amma så länge och efter en kort stund skulle hon äta igen. Natten har jag också tagit bort amningen men det var för att det störde våran sömn jätte mycket, hon vaknade ju säkert 5 gånger per natt om inte mer för att hon skulle ha bröstet och det funkade inte riktigt för någon av oss, nu när hon äter välling vaknar hon 2 gånger, en gång på sena kvällen och en gång mellan 3-4 så det känns ändå mycket bättre nu än innan.

Brösten då? Dom kan göra jätte ont, speciellt i början vid minskningen, men nu är dom vana (hyfsat iallafall), det räcker med amning på morgonen för att lätta på trycket, jag kan vakna tidigt på morgonen av att det gör ont, men jag är ändå alldeles för trött för att ens tänka på det ändå, haha.

Hur som helst, så känns detta bra och Jesseline protesterar inte heller, utan hon verkar vara nöjd med vällingen plus att hon får ju sova mycket ostört under natten och det behöver även hon.

14273416_1166188110094039_451608341_o

här satt vi och ammade, och hon var dessutom en liten pluttis. Bara någon vecka gammal!

14285452_1166188093427374_1649357425_o

Kollade igenom min mobil på bilder och hittade denna, detta är enda bilden som jag kunde hitta på mig och Jesseline så här i sängen, jag har 1000 stycken på och Aiden men inte på mig och Jesseline. Alltså, jag blir alldeles tårögd när jag ser hur liten hon var, det är sjukt vad tiden går!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats