isabellaknutsson

gravid v.17

ny vecka igen! v.17 och jag har kraftigt illamående på kvällarna från och till, bebis sprattlar omkring där inne då och då och nu börjar jag vänja mig vid fladdret som uppkommer emellanåt i början var det läskigt och jag hade svårt för att förstå att det var min bebis!

hur går det annars? allt funkar bra, jag börjar mer och mer bli tokig och väldigt nyfiken på vad den lille är för något, pojke eller flicka! idag på marknaden blev både jag och mamma helt lost och bah ååh, vi vill veta!! men nu är det inte långt kvar tills jag ska in på ultraljud och få veta, så himla spännande!
något annat som satt igång i kroppen är brösten, emellanåt kommer det "mjölk" liknande vätska.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ja det dröjer inte så länge till, om inte moderkakan ligger i framvägg då kan det dröja ännu längre..
    Jo jag vet, men jag lyssnar på min mamma ganska mycket då hon väntat 11 barn ?

  2. Anonym

    Är du förstföderska så känner du mest troligt inte bebis förrän upp emot vecka 20-25, jag är omföderska och i och med det så kände jag min bebis redan i v.14 med fladder och nu i v.18 har rörelserna blivit tydligare ?

  3. Anonym

    jag får ibland som ilningar genom magen, det gör inte ont men det känns liksom… ja annorlunda. lite obehagligt/konstigt. Har börjar känna nu senaste dagarna och funderar på om det kan vara bebisen? haha vad tror du. är i samma vecka som du och vill verkligen känna den lille men man vet ju inte vad som är vad…

stats