isabellaknutsson

godis till små barn

Jag är med i en del mammagrupper på facebook och ibland så blir jag helt tokig alltså, ett tag nu så har en del mammor varit så himla ”duktiga” och anser att socker och sötsaker inte är bra för barn och blabla och tänker inte ge det till sina barn. 
Jag och Pontus ger Aiden sötsaker och socker, han får äta glass med oss, han får smaka på godis (mest suger och slickar han av saltet på godisar), han får choklad, nutella, kex, paj och massa sånt, jag tycker inte det är något fel med det, jag anser att jag och Pontus hade varit hycklare om vi inte hade gett Aiden något utav detta för vi sitter för det mesta och gottar oss med massa godis, chips och grejer på kvällarna och Aiden ska inte få smaka? Absolut får han smaka! Jag ser inget fel i det, visst han är liten och vet inte vad godis är osv men förr eller senare kommer han ju få veta vad det är och jag tänker inte smyga omkring och ha mig bara för att jag är godissugen och Aiden inte får, aldrig! Många mammor kommer säkert gå emot mig och Pontus i vårat val men jag bryr mig inte, det är våran son, vårat val.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    ja det är det, men många utav dessa mammor ska predika och läxa upp många mammor om vad som är bäst känns det som. Jag tycker absolut att barn har lika stor rätt att smaka precis som vi vuxna och tycker inte det är något fel ?

  2. Anonym

    Det är helt upp till var och en vad man ger sina barn. Vår son får smaka på sötsaker och socker. Vi har inte gett honom godis ännu men han har fått smaka på choklad typ Nutella liknande, sen har han fått smaka chips med. Jag ser heller inget fel med det för det är inget fel att man smakar.

stats