GÅRDAGEN  | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

GÅRDAGEN 

Hej finisar! 

Hur mår ni? Här mår vi bra, jag håller på och städar, Aiden tittar på Hitta Doris, Jessie ligger i sin säng och ska sova och T jobbar. 

Igår hade vi en lugn dag, båda barnen sov på förmiddagen så jag låg på soffan och tog det lugnt bara, har haft jätte ont i ryggen i flera dagar så det kändes välbehövligt, på eftermiddagen när T kom hem från jobbet åt vi lite mat och så åkte vi till svärmor och barnen fick leka av sig, hoppas studsmatta, gunga, hälsa på kaninerna och så lekte dom med bilar, barnen tycker jätte bra om Ts mamma och syster, det är så roligt att se hur glada barnen blir, Aiden kan ju prata om Ts syster ibland och vill åka till henne. På hemvägen stannade vi förbi hos min mamma och hälsade på en kort stund så vi fick en trevlig pratstund där också. Och när barnen lagt sig så skämde jag bort min man med en skön massage och efter det så låg vi i sängen och pratade och skrattade, vi skrattar så mycket ihop, hela tiden nästan, vi har aldrig tråkigt ihop och det är så skönt. 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, stor kram! 


Måste ju visa våra fina rosor på baksidan, jag beställde dom på internet faktiskt men då var det bara en rot typ och nu har dom börjat blomma ordentligt och det finns många knoppar på så fler rosor blir det. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats