isabellaknutsson

frukostmänniska?

Nu har jag och lillprinsen fått i oss frukost, Aiden fick som vanligt en flaska välling i sängen vid 8 tiden och sen lite spring i gåstolen och efter det lek på golvet och medans mamma fixade med frukosten så fick han ett kex och satt med i köket, han fick också lite mannagryns gröt då han satt och smacka med läpparna för fullt medans mamma åt. Nu kryper han omkring här på golvet och leker.
Jag är väldigt imponerad av mig själv måste jag säga, ända sedan vi flyttade till den lägenheten äter jag frukost varje morgon vid 9.30-10.00 det är chockerande måste jag själv säga, jag har aldrig varit den som ätit frukost innan, när jag gick i skolan fick jag i mig något jätte litet på morgonen ibland annars blev lunchen min frukost, då var det alldeles lagom för min del att äta, under graviditeten och amningen så åt jag frukost varje dag just för Aidens skull men efter att jag slutade amma så tappade jag det med frukost rejält och slarvade hela tiden men nu har vi fått in det som en rutin här hemma och det är väl bra på så sätt för när Aiden blir något större och kommer sitta med och äta frukost så är det ju super mysigt att vi sitter tillsammans!

Iallafall, det ser ut att bli ganska fint väder här idag, men klockan är ju bara 10.30 än så länge så det kan ju ändras. Men håller det i sig så blir det en långpromenad sen troligtvis. 

Love B 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats