EN HELDAG MED BARNEN | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

EN HELDAG MED BARNEN

Hej och godmorgon finisar!

Hur mår ni? Jag har blivit mycket bättre och likaså har barnen också. Idag väntar en heldag ensam med barnen, T är iväg med några vänner och kommer vara borta hela dagen tills sent i natt, har inte varit ensam med barnen så på några veckor nu men det ska ju bli jätte fint väder så vi kommer vara ute i trädgården, ut på promenader och kanske även träffa Nathalie och bebis.

Denna veckan har gått så fort, i torsdags så var vi och tittade på skolavslutning, Annie slutade nian, hon sjöng på avslutningen också, Aiden och jag gick fram och satte oss längst fram för att se henne och jag var/är SÅ stolt över min lillasyster, hon har en otrolig röst. Hon fick en massa beröm av föräldrar och lärare efter och det var hon värd. Det blev en sen kväll, tårta och fika hemma hos mamma efteråt och vi kom hem efter 22, barnen var helt slut så dom somnade direkt och jag och T myste ner oss i soffan en liten stund innan även vi gick in och la oss.

IMG_8721

Ni har inte fått se mina glasögon kom jag på, så här får ni en liten bild. Jag har helt vant mig vid dom, har hänt att jag upprepade gånger hoppat in i duschen med dom på, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Annons
stats