isabellaknutsson

doppresent och 2-års present

jag beställde Jesselines doppresenter och Aidens 2-års present i slutet av förra veckan och dom kom redan igår men jag hämtade ut dom idag och jag är såååå glad!
jag kommer inte visa mina grejer utan det får väntas med tills dopet varit, men bilder från hemsidan får ni se så länge.

varsitt utav detta skåp ska båda barnen , Jesseline ska få det iordning gjort med första kläderna och minnen från första tiden i doppresent och Aiden ska också få med första kläderna och andra fina minnen i 2-års present.

visar er båda färgerna på klossarna, jag beställde självklart dom rosa till Jesseline i doppresent, jag är såååå nöjd!
längtar ännu mer till dopet för att få visa er min personliga beställning!

framöver ska Aiden också få klossarna för jag blev så himla nöjd med resultatet, ska bara få fram några fina babybilder på honom.. – jag har ju miljoner bilder från nyfödd tiden och det är så svårt att välja ut…!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det är så fint! Tänkte köpa det till Aiden när han föddes också men hittade inga så jag blev jätte glad när jag såg dessa ? ja klossarna är otroligt fina! Det tror jag hon blir ??

  2. Sara

    Har likadana skåp fast me annan text o där har ja barnens första kläder? de är så fint. Dom klossarna kollade ja me på jättefina, hon kommer bli så nöjd lilla sessan?

  3. Anonym

    Hej! Ja dom är jätte fina men ännu finare när man får sitt egna barn. ? Dom finns att beställa från rofa designe. Men åh så mysigt! Grattis ?

stats