DE SENASTE VECKRONA | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

DE SENASTE VECKRONA

Hej på er! 

Hoppas ni mår bra, allt är bra med oss, jag och Jessie fick en liten släng av lindrig förkylning i förra veckan, jag fick jätte ont i halsen och Jessie fick snuva.. Annars är allt som det ska, vi har haft våran semester jag och T och nu är vi båda tillbaka på jobbet, Ts sista semestervecka hade vi semester samtidigt, tyvärr hade vi dåligt väder så det blev inte mycket strandhäng men vi hittade på annat, lek på lekparker, vattenkrig och massa bus hos farmor och farfar och ännu mer bus hos mormor och morfar hann vi också med, plus lite häng med vänner och barnen var hos mormor och morfar. 

Detta är iallafall sista veckan som jag har på mitt semstervikariat, och nästa vecka ska jag börja plugga igen. Aiden ska börja på föris veckan efter men bara 15 timmar i veckan som det ser ut just nu. 

Känner att jag bara skriver om jobb nu här, haha. När vi inte jobbar så myser vi hemma, eller så åker vi till farmor, farfar och faster T eller hem till mormor, morfar och alla mostrar och morbröder där, eller så åker vi bara ut och åker lite, barnen älskar att åka bil och blir jätte glada när vi säger att vi ska åka bilen, båda springer till dörren och hänger sig i handtaget, haha. Aiden brukar tänka på skor och jacka men det är inte alltid att Jessie gör det. Deras största höjdpunkt på dagen är när pappa T kommer hem från jobbet, båda lyser upp och blir jätte glada och ska kramas och busa. Att se barnen ihop med T är det finaste jag sett, jag blir så varm i hjärtat och känner lyckan från barnen att dom fått någon mer i sitt liv som dom kan få ge kärlek till och även få kärlek och trygghet ifrån. 


En regnig dag i förra veckan, jag skulle jobba och Aiden blev jätte glad, han fick paraplyet när han fyllde år av mormor och morfar men vi har inte fått tillfälle till att använda det. Men jag kan ju säga att det inte alls hjälpte så mycket för han tyckte ju det var roligare att slänga det åt sidorna så han fick regn på sig, haha. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats