bästa avlastningen, imorgon ska vi.. | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

bästa avlastningen, imorgon ska vi..

godkväll!
Aiden har jag precis lagt framför en film, byggare bob faktiskt som jag köpte till honom när vi var i Borås innan Jessie föddes.
Min fina dotter ligger i sin babysitter och sover, hon älskar den och sover jätte bra i den, en bra avlastningsgrej för mig måste jag säga för på så vis så kan jag gosa och kramas med Aiden.
Aiden fick hålla sin lillasyster för första gången idag och han var så stolt, han titta på sin syster med ett fint leende och ville gärna klappa henne, bilder togs men inga som kommer synas här i bloggen. Ska försöka få några bilder på oss alla 3 nu i helgen, familjefoton alltid ett fint minne!

har också pratat med våran bvc sköterska för att jag först missade Aidens tid i tisdags och även för att ordna upp inskrivning för J, och att Aiden blev storebror var en fullt giltig anledning till att missa bvc-tiden, men vi måste in iallafall så klart för vaccination, mätning och vägning.

imorgon ska vi upp tidigt, 6-6.30 måste iallafall jag upp för att göra iordning inför dagen. Vi ska tillbaka till Borås för ett extra barnläkarbesök då vi åkte hem såpass tidigt, plus PKU-test och hörseltest.

min fina prinsessa och jag tidigare idag ❤

Annie hjälpte mig att fota.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats