isabellaknutsson

att känna sig misslyckad

nu kommer jag skriva lite om mina tankar och kring mitt mående, detta är inget jag har pratat om med något än men ibland känner jag mig totalt misslyckad.
jag känner mig misslyckad för att jag inte har någon direkt utbildning, jag gick gymnasiet och tog studenten men blev inget, anledningen till mitt val av linje (mode&design) var ganska idiotisk nu i efterhand, jag ville inte rå plugga efter grundskolan utan jag ville bara göra något roligt.. Nu ångrar jag mig för jag har ingen utbildning och har därför inte lätt för att få jobb..
Jag känner mig misslyckad för att jag bor hemma hos min mamma och pappa med mina 2 barn, jag kan inte få något eget boende till mig och mina barn och det knäcker mig ibland faktiskt, vissa kvällar ligger jag vaken och tänker på det och trycker ner mig själv för att jag är misslyckad.

det känns som att det enda bra jag gjort och det enda bra jag har är mina barn, dom är inget misslyckande, för mig är dom absolut perfekta och jag älskar dom över allt annat. Och är det något jag vet och som jag lyckats med så är det dom, jag är en bra mamma och jag kämpar varje dag för deras skull.

jag försöker tänka på allt positivt i mitt liv men ibland tar det negativa överhanden och jag vet inte vad eller hur jag ska göra för att bli av med alla nedvärderande tankar om mig själv..

jag och min fina dotter ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det vet jag, och barnen går i första hand och som du säger vi har tak över huvudet och det är det viktigaste. Jag vet, det gör jag! ?

  2. Anonym

    Det gör inget att du bor hemma hos dina föräldrar nu. Du tänker på barnen, de kommer först. Ni har iaf tak över huvudet. Det kommer en dag du äntligen står med en lägenhet till bara er…. bara fortsätt kämpa ! ??

  3. Anonym

    Mehn då! Ibland är det bra känna så då kanske man kämpar nog lite extra hårt att få det man drömmer om och gör det verklighet.

  4. Anonym

    Du ska absolut inte känna så. När jag va 23 fick jag sonen som är tio år idag och jag bodde hemma hos mamma tills han va 5 år. Fortsätt kämpa och jag vet du kommer klara det för vi kvinnor är starka än vad vi tror ibland

  5. Anonym

    Med den insikten är du inte misslyckad. För att du gjorde ett val tidigare som visade sig skulle drabba din nuvarande situation är du inte misslyckad. Du är misslyckad om du ger upp, men det gör du inte, eller hur?!
    Det är ibland viktigt att du känner dessa känslor för att bli motiverad, för annars hade du ju nöjt dig för alltid med din situation som förhoppningsvis är provisorisk. Fortsätt bara att kämpa. ?
    Så länge dina barn mår bra så har du ju inte misslyckats! Kram och hoppas att du mår bättre och att det löser sig så som du vill ha det! ?

stats