Sockerkaksbotten
1 ägg
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
100 g margarin
Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst (vitt och fluffigt), blanda ner resten av ingredienserna så det blir en smet. Smöra och bröa en form häll i smeten och lägg över hallon.
Smuldeg
Margarin
Socker
Vetemjöl
Vaniljsocker
Tyvärr har jag inget recept på smuldegen då jag bara slänger ihop allt tills det blir en smulig deg, så ni får testa er fram med ingredienserna ovan 🙂
Smuldegen är lätt för man bara blandar ihop alla ingredienserna antingen med elvisp eller för hand tills allt är helt blandat och häll över hälften i formen med smet och hallon, lägg ytterligare hallon över smuldegen och tillsätt resterande av smuldegen.
Ugnen ska vara på 200 grader och pajen måste stå i ugn 30-40 minuter lägg över folie efter ca 15-20 minuter för smuldegen har lätt för att bli bränd.
så gott de ser ut ?