isabellaknutsson

28/4-2015 – 2 månader kvar!!

Godmorgon!
Idag blir vår prins hela 10 månader, TIO MÅNADER!!!!??!?!? Vilket betyder att han fyller 1 år om 2 månader!? För min del har jag super svårt att förstå att det bara är 2 ynka månader kvar.
Iallafall, igår kom Aidens mormor och morfar hit och hälsade på alltid lika trevligt! Aiden fick busa en massa med mormor och vi alla skrattade gott när dom busade. Vi bestämde att Aiden ska få åka hem till dom i helgen och sova där hela helgen, fredag-söndag! Får se bara hur mina nerver kommer klara av det, hahah! Jag har ju inte varit utan Aiden en hel natt sedan han föddes och definitivt inte en hel helg!! Men jag har inget att vara orolig över för han kommer nog knappt tänka på mamma när han kommer hem till mormor, morfar, mostrar och morbröder han kommer ju ha massa bus och lek för sig så han kommer ha fullt upp. Men mina stackars nerver, hur ska dom tåla detta? Underbart så alltså att jag och Pontus ska få ensamtid och få vara ”Bella och Pontus” över en helg och inte mamma och pappa. Får väl på något sätt njuta av barnledigheten och försöka att inte ringa ner telefonerna hemma hos min mamma och pappa till helgen.
Men det var inte det enda vi hade som diskussion, som sagt Aiden fyller 1 år om 2 månader så jag och Pontus satt här hemma och funderade på ett utomhus kalas med massa ballonger osv och tanken kom, i mormor och morfars trädgård hade varit perfekt, det kommer ju alltid vara en speciell plats för både mig och Aiden, det var där han föddes och det var där mitt liv som mamma började. Och mamma tyckte det lät jätte bra och hon ska kika på lite tårtdekorationer då hon så klart ska göra tårtorna. Lite mera planering krävs ju och vi ska tänka och klura lite på hur vi vill ha det och några fina inbjudningskort ska väl köpas eller göras. Allt kommer ju uppdateras i bloggen så ni får veta! 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det kan jag tänka mig! ? Åh ja vad roligt, det förstår jag det var ju länge sedan nu som han sov där och nu har han inte kontrollerande mamma med sig heller ? hahah

  2. karin_turppo

    Mormor och lillplutt ska busa massor? och få mysa med mitt fina barnbarn. Saknar han så. Tänk mostrar och morbröder blev överlyckliga när vi talade om att Aiden kommer vara hos oss hela helgen?

  3. Anonym

    ja det är jätte skönt, men svårt kommer det att bli men en helg är ju inte så länge så jag får se allt positivt i det ?

stats