isabellaknutsson

26/9-2015 – halsbränna, stor kille

hej! 
super dålig med uppdatering idag också, jag har otroligt nog varit så seg så jag har inte orkat, känns som att jag knappt sovit en blund inatt trots att jag har det..
Så har jag en jobbig halsbränna som hållit i sig hela dagen och inte velat släppa! Apoteket här har ju stängt på lördagar dessutom så jag kan inte köpa något för det, och det märkliga är att halsbrännan kommer alltid på kvällen eller helgen då apoteket är stängt och under dagarna har jag ingen halsbränna och då tänker jag ju inte på att gå till apoteket..
jag hoppas att den ger sig snart och på måndag måste jag till apoteket, ska bara försöka komma ihåg det! 

nog om halsbränna, Aiden fick just testa någon ny maträtt dom har fått in på Ica här i Nossebro, har aldrig sett den tidigare faktiskt så jag har precis tvättat av ett riktigt kladdmonster plus golvet vid hans stol och hela stolen – jag har världens bästa stol till Aiden då det är en löstagbar matbricka som går att ställa i diskmaskinen, helt underbart!
Han ska visa att han är stor pojke så han kan själv, det går ju inte jätte bra men jag låter honom självklart göra det, jag slipper krig och fight med att jag ska mata och han blir nöjd så det är vinst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Blev tillsammans med en kille när jag var yngre som bodde i nossebro haha. Du vet sådär över telefon och nätet bara. Var la typ 13 ?

stats