isabellaknutsson

26/2-2016

hej på er finisar!
vårdcentralen ringde imorse och vi fick en tid till Aidens läkare då läget är oförändrat, helt ärligt så börjar jag ledsna på att dom alltid säger att det inte är något, för det är väl ändå uppenbart att det är något som pågår. Jag har 10 syskon vilket innebär att vi är 11 syskon, 11 barn har min mamma fått och hon har aldrig varit med om att ett barn är sjuk så ofta som Aiden. jag får upplevelsen om att han inte riktigt blir frisk, han kan ju vara sjuk 1-2 veckor och sedan vara frisk 1 vecka och så om igen, så har det varit sedan i oktober förra året.
Men vad vet jag? jag har ingen utbildning eller examen som säger att jag är läkare, och det känns som att både läkare och sköterskor tror att jag överdriver måendet vad gäller min son. Visst är jag en orolig mamma när han blir sjuk, men jag är inte den mamman som vill springa hos läkare med min son konstant, men jag känner min son och jag VET att något är fel!

saknar denna lilla killen som skrattade, log, pussades, sprang omkring och lekte och busade!
Just nu orkar han inte prata, le, skratta, leka eller busa, och jag vet inte vad eller hur jag ska göra för att han ska bli bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Den tanken är bara så skrämmande! Det hoppas jag innerligt, men är rädd för att det inte går över fullt ut, utan att det kommer tillbaka om ett tag igen… Kram!❤

  2. Anonym

    Det är bra ! Jag menar skall det behöva gå så långt att ett barn skall behöva få kroniska men för att dom skall ta föräldrarna på allvar ?! Vist, kanske finns föräldrar som överdriver och är mer oroliga, men skall de barn som faktist är sjuka bli drabbade ?
    Förhoppningsvis så är det bara en "period" som går över nu efter penicillin. Vi håller tummarna !
    Kram på er

  3. Anonym

    Åh fy! Ja det är konstigt och jag förstår inte hur det "bara" kan vara feber, halsfluss, öroninflammation osv heeela tiden! Något måste det ju vara i kroppen som inte försvinner tycker man men tydligen inte… Jag ligger på hela tiden men det börjar bli tröttsamt för ingen tar mig på allvar känns det som.. Men som tur är så ger jag inte upp, speciellt inte när det kommer till mina barn!

  4. Anonym

    Min moster har det precis likadant. Hon var två flickor på dryga 3 år. Dom har varit sjuka "konstant" sedan de va två månade är gamla. Alltså som du skrev, sjuk ena veckan och frisk andra osv. Läkarna säger bara att man misstänker inte att det är något fel så vidare inte barnen får återkommande lunginflammation. Jättekonstigt tycker jag då dom får feber flera ggr i månaden, halsfluss, kraftiga förkylningar, öroninflammation osv. Svinjobbigt när det är så. Fortsätt att ligga på dom och ge dig för guds skull inte !

stats