isabellaknutsson

26/1-2014

Hej! 

Oj vad konstigt det känns att skriva här nu igen. Tänkte lägga ner bloggen helt, men min mamma och syskonen tyckte att jag skulle börja igen. 

Och nu tänkte jag börja om helt, eller ah gör ju ingen ny blogg. Men nytt utseende och ny header. 

 

Jag får väl börja med att skriva ifatt mig lite, jag och min underbaraste ska ha en liten bebis! Det är väl den största nyheten, jag är i gravid vecka 17 (16+4) och jag mår bra, jag är väldigt trött och det känns som att jag äter hela tiden men annars så funkar allt perfekt! Jag har blivit av med illamåendet äntligen.! 

Dom första veckorna åt jag bara salt lakrits för att få bort mitt illamående och det var det enda jag var sugen på. Nu för ett litet tag sedan så hade jag bara sug efter det sura, bara surt godis det har jag fortfarande men inte lika kraftigt. 

Vi vet fortfarande inte vad det är för kön, men snart så blir det ultraljud som jag bokat in och jag längtar! Jag är riktigt nyfiken, vi har redan valt ut namn till pojke och flicka, helt fulla namn med andra, trejde och fjärde namn. Fyra namn jaa! hahha, jag hittade massor med namn och sen så vill jag ju att det ska finnas med namn från dom närmaste osv. Så mitt och Pontus namn står med bland namnen och även från mina syskon Annie och Oliver. 

 

Jag är iallafall sjukt glad för detta, men självklart väldigt skrämd det värsta är väl förlossningen men det är lite tid kvar innan det blir dags. 

Visst har jag också haft massa annat i tankarna men jag är så otroligt tacksam för att jag har min familj som har stöttat mig enormt mycket och är nästan lika uppspelta av detta som jag är. Sen så har jag min finaste man också som finns, som fått mig att längta galet mycket tills bebisen är här. Han pratar jämt om hur mycket han längtar och han pratar väldigt mycket om hur han föreställer sig våran lilla familj och jag blir helt galen och jag vill bara att tiden ska springa iväg nu! 

 

 

 

Love B

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats