isabellaknutsson

18/3-2016 – rosor

God förmiddag!
Fredag, igen! Denna fredag ska vi till Aidens gudmor Nathalie för att fira henne på hennes födelsedag, dock blir det lite senare i eftermiddag/kväll.
Nu på dagen ska jag sitta barnvakt åt småsyskonen, det ser ut att bli fint väder idag så lite utomhus lek blir det nog, en sväng till affären och köpa lite fika hade inte varit fel heller.

Dagen har iallafall haft en bra start, båda barnen har varit lugna, Jesseline har mest sovit och Aiden har strosat omkring och emellanåt har han kommit för att sitta och kramas en stund.
Och i och med 2 lugna barn så har jag kunnat få lite tid till mig själv, jag har fått sminkat mig, skrivit ner ett par recept som jag hittat på nätet och pysslat lite i rummet.

Önskar er alla fina människor en fantastisk fredag och en bra start på helgen! ❤️

Fick jätte fina rosor av mina barn imorse också (moster Moa som hjälpte dom, hon är så himla gullig och har ett bra sinne till det där med uppvaktning)

Rosorna placerade jag i vårat rum på byrån, blev en väldigt fin färgklick som passade in bra!

Och stora hjärtat som passade på att leka i rummet under tiden mamma pysslade och gjorde fint.
Idag har han på sig en onepiece som han ärvt av morbror Charlie, han älskar den kan man säga, han började dra i den och sa "min" så ja, han fick den på sig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats