17 APRIL - PÅSKHELGEN | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

17 APRIL – PÅSKHELGEN

Hej finisar!

Hoppas ni haft en trevlig påskhelg! I fredags var vi hemma hos min mamma och pappa för påskmiddag och påskafton firade jag och barnen hemma. Vi har ätit massa god mat, fika och godis, barnen fick varsitt påskägg och Jesseline hade mest choklad i och hela soffan var kladdig med choklad, just i sådana lägen älskar jag min skinnsoffa!

Det har varit riktigt skönt att få vara hemma med mina småttingar en hel vecka, jag hade mycket jobb ett tag så jag hann nästan inte träffa mina små något så denna veckan har varit bra för lite komma ikapp, massor med lek, bus och mys!

IMG_8218

Våran påskmiddag, prinskorv, köttbullar, potatisgratäng, ägg med majonnäs och räkor, rödbetssallad och salt gurka. Älskar påskmat och julmat!

IMG_8217

Och en lite enkel efterrätt, äpplekaka och vaniljvisp, Jesseline ville bara ha vaniljvisp och Aiden bara kaka.. haha även om du är syskon och väldigt lika till utseendet så har dom mycket olikheter i personligheten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Annons
stats