isabellaknutsson

16 saker om mig

– Vem är Isabella?
Jag är en glad, positiv och trevlig tjej som är ensamstående mamma till 2 otroligt fina barn.
Mina barn är mitt största intresse men hem och mode är också ett intresse jag har.

– Smeknamn? 
Bella fast ibland känns det mera som mitt namn faktiskt, hahah! Till och med i min förlossning journal i Borås så står jag som Bella Knutsson.

– Första jobb?
Bortsett från sommarjobben jag hade under tiden jag gick i skolan så var det faktiskt Berendsen i Vara, ett tvätteri och riktigt slitjobb, ibland trodde jag ryggen skulle gå av för att det var så tungt och slitsamt!

– Drömyrke som barn och nu?
Som 8-9 åring så var väl artist och dansare något jag drömde om men vid 13-14 så ändrades det och jag ville bli advokat eller åklagare men det ändrades ytterligare när jag valde gymnasie och då stod jag mellan 2 linjer, florist eller mode&design, jag valde florist men ångrade mig efter första terminen och hoppade på mode&design istället. Och nu som vuxen har jag ännu ett nytt yrke jag skulle vilja satsa på och det är lärare, fast bland de mindre barnen som förskolan upp till 5:an som högst.

– Favorit rätt?
Absoluta favoriträtten är nog min mammas lasagne, den är verkligen gudomlig! Men pannbiff, potatis och sås är också en på listan.

– Partykväll eller hemmamys?
Hemmamys utan tvekan!!

– Drömresemål?
Jag har många faktiskt, jag har alltid velat åka till New York, drömmen sedan jag var typ 14. Men Dubai, Los Angeles och London är också på listan, kanske någon gång i framtiden kommer jag dit.

– Fobier?
Fötter! Jag hatar fötter, jag får rent ut sagt panik om någons fötter nuddar mig, förutom mina barns fötter.

– Fota eller bli fotad? 
Fota helt klart! Jag är inte jätte glad i att bli fotad, ibland går det men då är det antingen när jag varit gravid eller ihop med barnen.

– Tryffel eller nutella?
NUTELLA!!!!!

– Favorit blogg? 
Blondinbella!

– Varför började jag blogga?
Jag öppnade en blogg när jag började på gymnasiet för att testa men slutade efter ett tag tills jag blev gravid med Aiden då valde jag att börja blogga igen för att jag ville kunna gå tillbaka och titta om jag ville.
att inspirera andra var också en tanke jag hade och kanske hjälpa någon ung mamma som hade frågetecken i graviditeten eller vardagen med bebis.

Vad gör jag helst en lördag?
Är hemma och myser med min familj!

– Hur många barn vill jag ha?
Helt ärligt så vet jag faktiskt inte, men jag tror inte att jag är färdig om jag säger så 😉

– Favorit serie?
Jag har många serier jag tycker mycket om och just favoriten är svår att välja ut men favoriterna är The Vampire Diaries och One Tree Hill, båda hamnar på 1:a plats för mig.

– Finns det något jag aldrig tröttnar på?
Mysa med mina barn, jag älskar att sitta och gosa, kramas och pussa på dom och när jag måste släppa ifrån mig dom för att göra annat så skär det i hjärtat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats