11 OKTOBER 2018 | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

11 OKTOBER 2018

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan, men vi har haft en del som bokat upp hela dagarna, skola, föris, matlagning, läggningar osv. Och så fick vi en vecka med magsjuka också. Men nu har vi hållit igång hela veckan, barnen har haft fotografering på föris, jag har haft mycket i skolan.

Imorgon har jag en kortare och lugnare dag i skolan och jag kan hämta barnen tidigare. Vi har inga planer för helgen, bara mysa och ta det lugnt, förra helgen var jag iväg i Borås hos ett par vänner och drack lite drinkar och dansade, himla rolig kväll och barnen sov över hos mormor och morfar.

nu börjar det dras mot kvällen och barnen ska snart nattas och jag ska krypa ner i soffan framför Grey’s och  springa några varv till tvättstugan. Hoppas ni får en trevlig kväll!

 

Igår kom min mamma hit på besök så vi satt och pratade och drack lite tea. 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats