isabellaknutsson

10/11-2015 – Aidens utveckling går framåt med stormsteg

hej!
lugn morgon idag med, jag har ringt några samtal bara annars har vi bara varit.
Aiden tränas för fullt på magen, jag har sedan en tid tillbaka frågat honom vart hans mage är och nu de sista dagarna så börjar han lyfta upp tröjan och säga ”där” och peka på magen.
Nu när det börjar sätta sig så ska vi gå över till foten tänkte jag, så han lär sig lite smått åt gången utan press.
nya namn och ord kommer för var dag också, i söndags så lärde han sig säga Annie och igår så gick han hela förmiddagen och sa ”bajs” tack vare hans morbror och gudfar Oliver då han försökte lära honom säga det redan i söndags.. Så allt var bajs här hemma igår, Aiden pekade på lampor, tak och en massa annat och jag sa hela tiden var det var men han skakade på huvudet och sa ”bajs”.
finns även en video på min instagram när han säger det också.
Kan ju säga att nu den senaste tiden så går utveckling framåt med stormsteg för Aiden, varje dag gör eller säger han något nytt och jag blir lika glad och stolt varje gång! ibland blir jag till och med lite chockad över att han gör vissa grejer för jag hade inte alls räknat med det. t.ex. barn när dom går i trappor så brukar ju dom alltid hasa sig ner antingen på rumpan eller krypa baklänges samma gäller när dom ska upp då är det krypning som gäller, men inte för Aiden, han GÅR (!!!!) upp och ner för trappan, som större barn och även vuxna gör, och han går hur fint som helst dessutom det är som att han gått i trappan i flera år. första gången jag såg det tappade jag hakan och tänkte mest att det var en tillfällighet men det har visat sig att det inte är det, han går så hela tiden i trappan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats